Actualitate

„Bobul de muștar”, la final

Concursul derulat de către Școala și Grădinița Sfinții Martiri Brâncoveni, „Bobul de muștar” a ajuns la final. Au fost câteva săptămâni interesante pentru prichindeii care au participat la concurs deoarece aceștia au trebuit să se transforme în mici agricultori, și fiecare să aibă grijă de planta sa. De asemenea cei mici au trebuit, fie să realizeze câte un desen sau o compunere în cadrul concursului.

Sute de copii au participat la concursul „Bobul de muștar” și …. chiar dacă au fost acordate premii pentru locul I, al doilea, sau al treilea, toți prichindeii au primit diplome de participare și câte un cadou simbolic din partea Școlii și Grădiniței Sfinții Martiri Brâncoveni.

Înalt prea sfințitul Teodosie a vrut să transmită și un mesaj tinerei generații în cadrul conferinței denumite „Lăsați copiii să vină la mine”.

Cei mici au fost premiați chiar de către Înalt prea sfințitul Teodosie. Școala și Grădinița Sfinții Martiri Brâncoveni va mai organiza și pe viitor concursuri interactive pentru prichindei.

Related Articles

Back to top button