Actualitate

One Star Security aniversează 11 ani

One Star Security aniversează 11 ani

One Star Security, la ceas aniversar. Vă rog să ne povestiți puțin despre începuturi. Cum a fost?

Anul acesta s-au împlinit 11 ani de One Star Security. Începutul a fost ca pentru toată lumea, greu. Nu a fost foarte ușor. Lucrând în domeniul securității, mi-a plăcut ceea ce făceam și am spus să merg mai departe prin a-mi face propria companie de securitate. Iar acum am ajuns să fim una dintre cele mai importante companii din România.

Cum au fost acești 11 ani pentru dumneavoastră? Cum ați evoluat?

Am evoluat foarte mult, iar parcursul pentru acești 11 ani nu a fost unul ușor. Concurența este foarte mare în acest domeniu. Sunt în jur de 3 mii de firme de securitate în țara noastră, și… tocmai de aceea trebuie să evoluezi în fiecare zi, să vii cu ceva nou și să oferi servicii de calitate.

Acești 11 ani au fost cum v-ați așteptat sau v-ați confruntat și cu dificultăți?

În fiecare zi se schimbă câte ceva, apar din ce în ce mai multe produse pe piață care sunt foarte evoluate, în comparație cu acum 10 ani, sunt foarte evoluate și în comparație cu acum 5 ani. Și, dacă nu ții pasul cu tehnologia, cu toate produsele care apar acum pe piață, nu reușești să faci față.

Care este diferența dintre o firmă de securitate și o companie de pază?

În Constanța sunt în jur de 1.200 de firme de securitate. Noi suntem o companie de securitate pentru că deținem toate departamentele în domeniul securității, respectiv departament tehnic și IT, securitate cibernetică, departament de pază și protecție, cu intervenție și monitorizare, departamentul de însoțiri transporturi feroviare, maritime și rutiere, transport valori și departamentul de gardă privată unde executăm serviciul în Europa și Orientul Mjilociu.

Ce noutăți aveți acum la One Star Security?

Am deschis recent punctul de lucru de la București și punctul de lucru de la Suceava, iar în capitală vom avea la începutul lunii mai deschiderea oficială a magazinului de securitate, atât fizic, cât și online, în timp ce la Suceava am dezvoltat mult partea de monitorizare video.

De asemenea, de curând am participat și la Târgul de Securitate din Dubai, acolo unde am reîmprospătat parteneriatul nostru cu Hik Vision și, unde am semnat noi contracte și parteneriate, deopotrivă cu noi colaborări cu furnizori de echipamente de securitate  și echipamente de alarmare la incendiu. La târg au fost foarte mulți furnizori atât din Europa, cât și din Emiratele Arabe, China, Japonia și SUA. Aici am văzut tehnologii de ultimă generație și abia așteptăm ca și noi să le punem pe piață.

Înțeleg că au existat niște schimbări în management. Ați renunțat la unele colaborări. De ce?

Compania noastră evoluează în fiecare zi și, tocmai din acest motiv și personalul nostru trebuie să evolueze. Și, atunci când cineva rămâne foarte în urmă, pleacă, și aducem în locul lui oameni capabili să instruiască personalul care este executant, iar dacă omul care instruiește nu ține pasul cu evoluția, se produc schimbări, iar noi vrem să evoluăm în fiecare zi pentru a oferi calitatea serviciilor noastre tuturor clienților pe care îi avem și care urmează să ne devină parteneri.   

Ce planuri de viitor are One Star Security?

OSS are ca obiective orașele Ploiești, Brașov, Timișoara și Iași, acolo unde vrem să dezvoltăm monitorizarea video și posturi de pază umană. Și, tot anul acesta vrem să deschidem în toate aceste orașe și magazine de securitate ce vor purta semnătura One Star Security.

Related Articles

Back to top button