Administratie

Din birou, pe șantier! Primarul și viceprimarul au inspectat bulevardul Lăpușneanu

Din birou, direct pe șantier! Primarul Constanței, Vergil Chițac și viceprimarul Ionuț Rusu au luat contact cu realitatea de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Cei doi au efectuat o inspecție pentru a monitoriza progresul lucrărilor și pentru a găsi împreună cu antreprenorul cele mai eficiente soluții pentru a accelera procesul de asfaltare, amenajarea trotuarelor și iluminatul stradal. În funcție de condițiile meteorologice, se estimează că până la finalul acestei săptămâni vor fi încheiate lucrările de modernizare ale bulevardului Lăpușneanu în zona intersecției de la City.

Edilul Constanței, Vergil Chițac, și viceprimarul Ionuț Rusu au efectuat împreună o vizită pe șantierul de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Au vrut să vadă cu ochii lor progresul lucrărilor și să găsească, împreună cu antreprenorul, cele mai eficiente soluții pentru a accelera procesul de asfaltare, amenajarea trotuarelor și iluminatul stradal, în condițiile în care ne pregătim pentru debutul sezonului estival, iar primarul își dorește să fie redusă pe cât posibil aglomerația cauzată de lucrările aflate în derulare pe acest segment de drum și în zonele limitrofe.

Sunt convins că cetățenii înțeleg că scopul acestui proiect este de a moderniza infrastructura Constanței, însă totodată este absolut necesar ca și antreprenorul să intensifice ritmul muncii pentru a asigura o circulație fluidă, atât pentru localnici, cât și pentru turiști, a precizat primarul Vergil Chițac.

În funcție de condițiile meteorologice, se estimează că până la finalul acestei săptămâni vor fi încheiate lucrările de modernizare ale bulevardului Alexandru Lăpușneanu în zona intersecției de la City Mall. Acestea vor include refacerea asfaltului și repunerea în funcțiune a semaforului. Totodată, reprezentanții administrației locale au vizitat și intersecția dintre bulevardele Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu, zona Păpădie, unde lucrările de reorganizare sunt în plină desfășurare și conform acestora, într-un ritm susținut. Reprezentanții administratorului drumului public a oferit asigurări că până în weekend aceste lucrări vor fi într-un stadiu avansat de finalizare.

Related Articles

Back to top button