Actualitate

Proiectele prind contur la Techirghiol

Administrația locală din orașul Techirghiol este extrem de preocupată de bunăstarea cetățenilor. Tocmai de aceea în permanență în localitate se derulează proiecte importante ce vin în sprijinul locuitorilor.

Unul dintre proiectele care se află acum în plin proces de implementare este cel de mobilitate urbană, prin care un număr însemnat de străzi din orașul Techirghiol vor fi asfaltate. Lucrările au început deja, unele străzi fiind deja asfaltate, în timp ce altele se află în curs de asfaltare.

Proiectul de mobilitate urbană din orașul Techirghiol are o valoare de 11 milioane de lei, bani proveniți din cadrul programului guvernamental Anghel Saligny și prevede reabilitarea tramei stradale si a trotuarelor pe 11 strazi din orasul Techirghiol.

Din cei 11 milioane de lei, 7 milioane provin din fonduri guvernamentale, iar 4 milioane de lei sunt fonduri din bugetul local. În luna decembrie a anului trecut a fost semnat ordinul de începere pentru proiectarea și execuția lucrărilor din cadrul acestui proiect, iar odată cu venirea primăverii au fost și demarate propriu-zis lucrările. Printre străzile ce vor fi asfaltate în orașul Techirghiol se numără strada Griviței, Ion Creangă, Rovine, Nicolare Titulescu, Ecaterina Varga.

Odată cu demararerea și punerea în aplicare a acestui proiect de infrastructură rutieră din stațiunea balneară constănțeană, mobilitatea urbană din Techirghiol va fi îmbunătățită considerabil. Iar astfel de proiecte vor continua și în perioada următoare.

Related Articles

Back to top button