Social/Economic

Cățel salvat din fântână de pompierii tulceni

Intervenție contracronometru pentru pompierii din Măcin, Tulcea. Un cățeluș era căzut într-o fântână secată, de aproximativ 12 metri adâncime. Norocul patrupedului au fost niște bidoane aruncate pe fundul fântânii care i-au atenuat căderea. După 30 de minute, salvatorii l-au scos pe câine în siguranță și l-au înapoiat stăpânului său. 

Disperat, stăpânul câinelui a cerut ajutor pompierilor tulceni, după ce patrupedul a căzut într-o fântână secată, adâncă de aproximativ 12 metri. Norocul a făcut ca animalul să cadă pe mai multe bidoane aruncate pe fundul fântânii și care i-au atenuat căderea, fără să fie rănit. Incidentul a avut loc în localitatea Carcaliu din județul Tulcea.

Imediat, la locul indicat de stăpânul animalului a ajuns un echipaj de salvatori ai Secției de Pompieri Măcin, iar în mai puțin de 30 de minute de la primirea apelului cățelul a fost extras în siguranță și nevătămat. Unul dintre pompieri a intrat în fântână, legat cu funii, a extras câinele, care a fost preluat ulterior de colegii militarului. După ce l-au evaluat și au constat că este bine, cățelușul fost lăsat să se alăture stăpânului său, care nu s-a îndepărtat de fântână până ce prietenul său necuvântător nu a fost salvat.

Related Articles

Back to top button