Actualitate

Festival de barbecue, la malul mării

Vita, porcul sau puiul, dar și fructele de mare, toate și-au dat întâlnire în acest weekend în farfuriile celor care au ajuns la festivalul de barbecue. Evenimentul reunește zeci de bucătari, măcelari și  experți în gastronomie. Grătarele încinse prăjesc timp de câteva zile fripturi de toate felurile pregătite după rețete americane, franțuzești și italiene.  Iar hamburgerii sau fructele de mare sunt și ele preparate în fel și chip.

Plaja din Constanța a devenit neîncăpătoare pentru sutele de oameni veniți  să își încânte papilele gustative la festival. Bucătari celebrii vor găti 70 de tone de carne, specialități barbecue din peste 50 de țări. Iar participanții vor putea descoperi în zona de food tot felul de preparate din bucatariile internaționale, dar si deserturi delicioase. În plus vor avea parte de concerte susținute de cei mai în voga artiști.

Festivalul se încheie pe 1 mai, iar intrarea este  gratuită.

Related Articles

Back to top button