Actualitate

Persoane depistate de polițiștii locali cu substanțe interzise

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pentru menținerea ordinii și liniștii publice, au depistat în zona Summerland, Festivalul Sunwaves, 2 persoane de sex masculin cu domiciliul în municipiul București, ce ofereau spre vânzare substanțe de mare risc altor două persoane, una de sex masculin și una de sex feminin.

Drogurile de mare risc ce erau oferite spre vânzare erau ascunse/depozitate într- un autoturism marca Volkswagen Passat. Persoanele au fost interceptate, legitimate și conduse la sediul DGPL Constanța pentru întocmirea actelor procedurale necesare înaintării dosarului instituției abilitate pentru luarea măsurilor legale.

Polițiștii constănțeni apreciază spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi roagă să semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

Related Articles

Back to top button