Actualitate

Zona centrală, fără apă

Compania de apă efectuează lucrări de modernizare și sectorizare la nivelul rețelei de distribuție apă potabilă din municipiul Constanța. Astfel, miercuri, 3 mai, în intervalul orar 08:00 – 18:00, consumatorii din zona centrală a orașului, nu vor beneficia de apă potabilă la robinete.

În vederea executării lucrărilor de modernizare și sectorizare la nivelul rețelei de distribuție apă potabilă din municipiul Constanța, compania de apă va întrerupe furnizarea apei potabile miercuri, 3 mai, în intervalul orar 08:00 – 18:00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zona centrală, mai exact perimetrul delimitat de străzile: Călărași – I. G. Duca – Avram Iancu – bulevardul Ferdinand – Mihai Viteazu – Traian – Sulmona – bulevardul Tomis – Călărași, cu punctele termice aferente.

Totodată, se va sista alimentarea cu apă și pe strada 23 August – tronsonul cuprins de strada Chiliei și bulevardul Mamaia.

În același interval orar, se va furniza apă cu presiune redusă în zona Peninsulară – Piața Ovidiu, pe strada Mircea cel Bătrân (între strada Decebal și Piața Ovidiu), precum și în perimetrul delimitat de străzile: Ion Lahovari – Artileriei – Mihai Viteazu – Topraisar – I. G. Duca – Castanilor – Ion Lahovari.

Compania de apă își cere scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în timp operativ.

Totodată, toți consumatorii afectați de această lucrare sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

 

Related Articles

Back to top button