Actualitate

Noi locuri de joacă amenajate în municipiul Constanța

Amenajarea de noi locuri de joacă continuă în municipiul Constanța. Fie că vorbim despre spații mici care se află între blocuri sau despre altele mai mari, Primăria Municipiului Constanța lucrează pentru ca în fiecare cartier să existe locuri de joacă, iar cele care au fost desființate să fie reamenajate cu echipamente moderne și să poată fi folosite în siguranță.

Astfel, la Constanța se lucrează la reamenajarea unor locuri de joacă ce au existat cândva în oraș dar care, în timp, au fost dezafectate. Mai exact, este vorba despre următoarele spații destinate celor mici:

  • Aleea Egretei bl AV10;
  • Aleea Bravilor bl H1;
  • Strada Cișmelei;
  • Dionisie cel Mic bl 56-58;
  • Strada Nicolae Tonitza bl L5-L5.

Exceptând spațiul de pe strada Nicolae Tonitza, unde încă nu au început lucrările, la celelalte 4 se lucrează în această perioadă la infrastructură. Toate locurile de joacă sunt refăcute de la zero: se amenajează un zid de sprijin pentru siguranța celor mici, se toarnă pat de nisip, piatră, vor fi montate elemente de joacă noi și variate, iar ultimul pas constă în turnarea unui covor de cauciuc antitraumă.

Amintim că, în paralel, autoritatea locală se află în diferite etape pentru proiectare pentru amenajarea altor 35 noi locuri de joacă.

Related Articles

Back to top button