Social/Economic

Vizită în lumea televiziunii! Reacțiile celor mici, de vizionat

Cuceriți de lumea televiziunii. Prichindeii de la grădinița Mugurel din Constanța ne-au făcut o vizită, în cadrul programului Școala Altfel. Am făcut împreună un tur al redacţiei, al platoului de filmare, dar şi regiei de emisie. Vizibil emoționați, micuții au încercat să treacă o probă de foc…realizarea unui interviu. Așa și-au dat seama că munca în televiziune necesită anumite abilități și că este treabă serioasă. Haideți să vedem exact cum s-au descurat micuții în spatele și în fața camerelor.  

Curioși și cu o mulțime de întrebări în tolbă, prichindeii de la grădinița Mugurel din Constanța, grupa Narciselor, ne-au trecut pragul. Au pășit pentru prima dată într-o televiziune, iar emoțiile au fost pe măsură. Prima oprire a fost în redacția de știri.

Următoarea oprire, cabina de sunet și montaj-regie, unde micuții au aflat cât de importante sunt imaginile din teren și cum sunt montate știrile și emisiunile.

Bucuria mare a fost în platoul de filmare, micuții fiind fascinați de lumini și camera. Reacțiile sunt pe măsură!

Și am vrut să vedem cum se descurcă cei mici în calitate de reporteri, așa că i-am supus probei interviului, cu un pic de ajutor ce-i drept. Ce a ieșit?

Am fost și noi curioși să aflăm impresiile lor la cald despre vizita la Antena 3 Constanța.

Încântați de vizită, prichindeii ne-au promis că vor reveni în vizită și anul viitor.

Related Articles

Back to top button