Actualitate

Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii constănțeni

Polițiștii constănțeni au desfășurat, în ultima perioadă, mai multe acțiuni preventive în tot județul Constanța.

Polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități de prevenire a portului sau folosirii fără drept de obiecte periculoase, în rândul elevilor de la Liceul Teoretic Negru Vodă, în cadrul Campaniei de prevenire a faptelor de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase în incinta unităților de învățământ preuniversitar.

Totodată, împreună cu polițiști din cadrul Poliției orașului Negru Vodă, au derulat activități de prevenire a violenței domestice, în rândul persoanelor din orașul Negru Vodă, în cadrul Proiectului ”Bright Sky”.

De asemenea, polițiștii au desfășurat activități de prevenire a victimizării minorilor și a disparițiilor de minori, la grădinițele ”Roboțel” și ”Mugurel” Constanța.

Totodată, au desfășurat activități de prevenire a portului sau folosirii fără drept de obiecte periculoase și a consumului de droguri, în rândul elevilor de la Liceul Tehnologic Topraisar, în cadrul Campaniei de prevenire a faptelor de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase în incinta unităților de învățământ preuniversitar și al Campaniei ”Dincolo de aparențe”.

Polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară au desfășurat activități de prevenire, la Liceul Tehnologic Topraisar și Școala Gimnazială Negru Vodă, în cadrul Campaniei de prevenire a faptelor de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase în incinta unităților de învățământ preuniversitar.

Totodată, au desfășurat activități informativ-preventive la Școala Gimnazială nr. 22 ”I.C. Brătianu” Constanța, în cadrul Campaniei ”Violența nu este o soluție, răspunderea îți aparține!” și Campaniei de prevenire a faptelor de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase în incinta unităților de învățământ preuniversitar.

De asemenea, au fost derulate acțiuni de instruire, a cadrelor didactice, cu privire la prevederile legale în domeniul violenței școlare.

Related Articles

Back to top button