Actualitate

Costin Răsăuțeanu: “Constanța este un oraș al valorilor umane- creuzet de curaj și inovație”

“În seara aceasta, un eveniment sportiv important aduce constănțenii împreună – căci sportul unește și este un ambasador al solidarității și muncii de echipă. Ce ocazie specială pentru comunitatea noastră, în așa zi de sărbătoare. #Farul #Constanța poate câștiga titlul de #Campioană!

De ziua orașului nostru, vă îndemn să-i onorăm unicitatea, istoria și imensa bogăție regăsită în diversitatea culturală.
Să-i celebrăm trecutul și prezentul!
Să-i creăm împreună un cadru dinamic și inovator pentru viitor!
Pentru că sunt convins că se poate. Împreună.

Constanța nu trebuie să fie un șantier veșnic, prost gestionat, scăpat din frâie, cu moloz, praf înecăcios și pietriș aruncat în toate direcțiile, cu mașini blocate in trafic, ci trebuie să devină un „șantier” al ideilor și soluțiilor găsite împreună. Cât mai repede!

Împreună, în aceeași încăpere, prin munca experților din diferite domenii profesionale și, de ce nu, a tuturor partidelor care reprezintă voința electorală a zecilor de mii de constănțeni.
Putem dezvolta Constanța fără greșeală și fără să pierdem timp prețios!

Să dăm voie diferențelor de opinii și perspective să ne fie aliați în construcția proiectului de oraș, nu să ducă la conflicte sau blocaje. Să creăm astfel punți între noi și soluții.

#Constanța are nevoie de lideri care să unească. Să acționăm, împreună, într-o nouă cheie a leadershipului. Avem nevoie de o altă abordare!

E timpul să vorbim despre Constanța, nu doar în lumina potențialului său de oraș istoric, oraș-port, oraș turistic- ci și despre uriașa sa comoară umană.

Constănțenii sunt oază de creativitate, cu o capacitate de adaptare surprinzătoare, minți de antreprenori, copii și tineri talentați cu recunoaștere internațională, dascăli iscusiți, medici neobosiți, militari și cei care veghează pentru siguranța noastră, antrenori care inspiră, sportivi care au dus numele orașului la nivel mondial; mame luptătoare, seniori care ne sunt sprijin cu înțelepciunea lor, marinari care cuceresc oceanele lumii cu profesionalismul lor, artiști emblematici pentru cultura românească.
Să ne bucurăm împreună!”, a scris pe pagina personală de socializare Costin Răsăuțeanu.

Related Articles

Back to top button