Actualitate

Murfatlar, fără apă

O nouă lucrare a companiei de apă afectează județul Constanța. De data aceasta, toți locuitorii din orașul Murfatlar nu vor beneficia de apă potabilă la robinete miercuri, 24 mai, în intervalul orar 09:00 – 17:00. În aceeași perioadă vor fi afectați și consumatorii din zona Poarta Albă Nord care vor avea apă cu presiune redusă.

Compania de apă va întrerupe furnizarea apei potabile, miercuri 24 mai, în intervalul orar 09:00 – 17:00, pentru realizarea unor lucrări de racordare a noilor conducte de alimentare cu apă la sistemul centralizat al orașului Murfatlar din județul Constanța.

Pe timpul acestor acțiuni, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din orașul Murfatlar, iar consumatorii din zona Poarta Albă Nord, vor avea apă cu presiune redusă la robinete.

Compania de apă își cere scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. Totodată, utilizatorii afectați de aceste lucrări sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Related Articles

Back to top button