Social/Economic

Transformarea ta începe la Bloom Medical Clinique Constanța

Acum este momentul să-ți activezi starea de bine, să-ți redescoperi frumusețea interioară și exterioară, dar și armonia și echilibrul între un corp frumos și o minte sănătoasă. Un loc ce vine în întâmpinarea nevoilor tale de sănătate și beauty este Bloom Clinique Constanta. Aici vei găsi servicii premium, tehnologii avansate și o echipă de medici specialiști pregătiți să înceapă transformarea oricărui pacient în cea mai bună versiune a sa.

Sănătatea, frumusețea și starea de bine a fiecăruia dintre noi se văd din interior spre exterior, iar pentru a obține un echilibru între un corp frumos și armonios și o minte sănătoasă este nevoie să apelezi și la proceduri, investigații și tratamente inovatoare, care să vină în completarea rutinei tale zilnice și care să-ți ofere încredere, siguranță și rezultatele mult dorite. Aici intervin specialiștii, iar locul unde găsești o echipă de profesioniști, servicii premium și tehnologii avansate este Bloom Clinique Constanța.

“Am îmbinat aceste două aspecte sănătate și frumusețe, le gândim ca pe un ciclu complet și s-a creat aici o clinică cu două divizii, una medicală, unde veți întâlni o echipă multidisciplinară de medici, avem patru specialități, mergem pe chirurghie plastică, estetică și reparatorie îmbinată cu dermatologia, mergem și pe partea de cardiologie și pe partea de ginecologie + venim pe aceste patru specialități cu experiența medicilor, pentru că medicii sunt cei mai importanți, nu poți construi o clinică medicală, o divizie medicală fără medici. Întradevăr, aparatura poate fi de ultimă generație dar cine lucrează la ea, medicii. Și atunci am căutat și am studiat ce se întâmplă pe piața din Constanța și am zis să vedem ce lipsește și am zis hai să aducem noi ce lipsește. Pe partea de ghirurgie plastică, estetică și reparatorie, dermatologie și chiar și pe partea de ginecologie, am dotat aceste trei specialități cu un laser care nu există momentan în Constanța, care îmbină CO2 cu infraroșu și va fi singurul laser din România. Va interveni în toate cele trei specialități + pe partea de dermatologie pentru că știm că este o problemă de actualitate, și pentru alunițe am spus să ajutăm medicul și cum ajutăm medicul? Am adus un dermatoscop digital, full body care scanează corpul si ne indică problemele care sunt, iar medicul intervine imediat acolo unde este necesar”, a declarat ALINA PETRARIU, manager Bloom Medical Clinique Constanța. 

Dacă divizia medicală este încă în formare, fiind completată cu noi echipamente, divizia estetică vă pune la dispoziție terapii premium, ce vă vor scoate în evidență frumusețea.

“Îmbinăm terapii atât faciale cât și corporale, aparatele sunt multiple și putem merge de la îmbunătățirea aspectului tenului pentru că da, vine vara, am tenul uscat, nu mai are strălucire, este important să intervenim, clienta să se odihnească, să se histrateze, iar noi venim complementar cu terapii +  vor îmbunătății aspectul tenului, vor îmbunătății aspectul corpului nostru, da, se poate remodela, se poate reduce celulita, sunt terapii extraordinare, este terapia Hymfu la fel topește grăsimea, avem radiofrecvență, pentru estetică facială, se reduc aceste riduri fine, de expresie inclusiv bărbia”, a declarat ALINA PETRARIU, manager Bloom Medical Clinique Constanța. 

Tratamentele de estetică și remodelare corporală dau rezultate vizibile după doar câteva ședințe, de aceea sunt extrem de populare. Unul dintre aparatele minune ce folosește tehnologia  electromagnetică este MagnetiQ.

“Are ca efect mărirea tonusului muscular și creșterea în volum a muschiului. Îl putem pune pe brațe, pe coapse, pe fese, pe abdomen”, a declarat ELENA MĂLIN, terapeut Bloom Medical Clinique Constanța 

RevolvX este un alt tratament corporal de ultima generatie, ce combina un sistem integrat de remoldelare 4 in1: vacuum, radiofrectenta, led therapy si oscilatii transdermice.

“Îmbină două capete de tratament, unul corporal si unul facial. Cel corporal activează circulația sangvină, stimulează sistemul limfatic, este foarte eficient pentru celulita avansată pentru că vidul se face direct cu pielea  +  la cel facial dispunem de o lumină roșie și de una albastră”, a declarat ELENA MĂLIN, terapeut Bloom Medical Clinique Constanța 

Noul trend in materie de ingrijire corporala este epilarea definitiva cu laser, ce produce efecte imediate si de lunga durata. Bloom Clinique Constanța pune la dispozitie un dispozitiv de ultima generatie, Altesse, ce foloseste trei lungimi de undă.

“Laserul este o lumină unidirecțională, coerentă…rezultate vizibile 01.41 + 02.20 trebuie să stim să alegem noanta pielii…cu 17 o luam”, a declarat ELENA MĂLIN, terapeut Bloom Medical Clinique Constanța 

Celulita, cel mai de temut dusman al femeilor, va deveni doar o amintire, cu ajutorul unuia dintre cele mai eficiente tratamente, Dermocell. Terapia se bazeaza pe endermologie, tehnica unica de remodelare corporala.

HidratiQ este un aparat complex, ce înglobează șapte tehnologii inovatoare în estetica facială. Diversele sale functii permit efectuarea a numeroase tratamente faciale precum exfoliere, curățare, extractie, hidratare si protectie oferita de antioxidanti. Beneficiile sunt si ele pe masura: reducerea ridurilor, diminuarea porilor, hidratare intensa, fermitate, lifting, elasticitate, stralucire. Și tot la capitolul estetică facială vă prezentăm Infinity Glow, cea mai noua si impresionanta tehnologie, ce aduce numeroase beneficii.

Pentru un boost de energie și pentru a optimiza performanțele fizice și psihice, la Bloom Clinique Constanța beneficiați și de terapie perfuzabilă, ce utilizează vitamine, minerale și complexe de antioxidanți, astfel încât să avem o imunitate crescută și să facem față unui stil de viață solicitant.

“Prin aceste terapii perfuzabile se introduc diverse vitamine, minerale intravenos, pentru ca corpul să le abosparbă mai ușor, după o perioada mai aglomerata putem veni cu aceste vitamine pentru a ne da un refresh, a ne intari din interior”, a declarat ALINA PETRARIU, manager Bloom Medical Clinique Constanța.

Acum este momentul să-ți activezi starea de bine și să începi transformarea  ta din interior spre exterior, apelând la serviciile și la profesioniștii Bloom Clinique Constanța, strada Zorelelor, numărul 69, zona Delfinariu.

Related Articles

Back to top button