Actualitate

Solid House, partener de nădejde

Când spunem „acasă” ne gândim la confort, mobilă pe gustul nostru, priveliște deosebită, dar și la un spațiu modern, dotat în conformitate cu cerințele pe care le avem, cât și la folosirea unor materiale de calitate pentru realizarea acestui loc căruia îi vom putea spune ACASĂ. Solid House îndeplinește toate aceste criterii și ne oferă casa visurilor noastre. Cu o experiență de peste 13 ani în domeniul imobiliar și cu numeroase proiecte finalizate cu succes atât în Constanța, dar și în stațiunea Mamaia, Solid House a devenit un lider important în domeniul său de activitate.

EMEL AMET, DIRECTOR GENERAL ADJUNCT SOLID HOUSE- POVESTEA SOLID HOUSE A ÎNCEPUT ÎN ANUL 2010, CÂND AM DEMARAT PRIMUL PROIECT IMOBILIAR DIN CONSTANŢA. ULTERIOR, NE-AM IMPLICAT ÎN ALTE 13 PROIECTE, ATÂT ÎN CONSTANŢA, CÂT ŞI ÎN MAMAIA, TOATE FINALIZATE CU SUCCES.

Solid House se distinge prin unicitate, calitatea materialelor de construcții folosite și o dezvoltare continuă pe toate segmentele.

EMEL AMET, DIRECTOR GENERAL ADJUNCT SOLID HOUSE – SUNTEM EXTREM DE ATENŢI LA CALITATEA ŞI DURABILITATEA PROIECTELOR NOASTRE, CU O EXPERIENȚĂ DE PESTE 13 ANI ÎN SPATE, INVESTIM ȘI AM INVESTIT CONSTANT ÎN TEHNOLOGII DE ULTIMĂ GENERAȚIE, ÎN KNOW-HOW SPECIALIZAT ȘI ÎN MATERIALE DE FOARTE BUNĂ CALITATE. GARANȚIA LUCRĂRILOR PE CARE NOI LE-AM EXECUTAT ȘI A PROIECTELOR FINALIZATE O STAU ÎN MĂRTURIILE CLIENȚILOR NOȘTRI MULȚUMIȚI.

De asemenea, Solid House derulează în această perioadă o promoție extrem de avantajoasă pentru viitorii cumpărători.

EMEL AMET, DIRECTOR GENERAL ADJUNCT SOLID HOUSE- AVEM O PROMOȚIE DE ÎNCEPUT DE VARĂ ȘI ANUME UN DISCOUNT DE PÂNĂ LA 6 MII DE EURO CE ÎL ACORDĂM LA ACHIZIȚIA ORICĂRUI APARTAMENT ÎN ORICARE DIN PROIECTELE NOASTRE DIN MAMAIA SAU DIN CONSTANȚA. VENIM ÎN ÎNTÂMPINAREA CLIENȚILOR CU MULTE TIPURI DE APARTAMENTE CU SUPRAFEȚE DIFERITE, ÎN ZONE DIFERITE, ASTFEL CĂ NU EXISTĂ UN CLIENT CARE SĂ NU GĂSEASCĂ LA NOI UN TIP DE APARTAMENT PE CARE ÎL CAUTĂ. 

Iar povestea Solid House continuă și în perioada următoare cu alte proiecte importante în puncte-cheie din Constanța și Mamaia.

EMEL AMET, DIRECTOR GENERAL ADJUNCT SOLID HOUSE- ȘASE DIN PROIECTELE PE CARE LE AVEM ACUM ÎN CURS DE DEZVOLTARE URMEAZĂ SĂ SE FINALIZEZE ANUL ACESTA, ÎN URMĂTOARELE LUNI, IAR DIN TOAMNĂ URMEAZĂ SĂ ÎNCEPEM ALTE TREI PROIECTE DE MARE ANVERGURĂ, DOUĂ DINTRE ELE SE AFLĂ ÎN STAȚIUNEA MAMAIA ȘI UNUL ÎN CONSTANȚA. 

Solid House, partenerul de nădejde al tuturor celor care doresc să achiziționeze un apartament în stațiunea Mamaia sau în Constanța.

Related Articles

Back to top button