Actualitate

Bogdan Dicu, scrisoare deschisă

Consilierul local Pro România din Tuzla, Bogdan Dicu a făcut o postare pe pagina personală de socializare. Iată ce a declarat acesta:

„Decizie târzie, dar mai bine mai târziu decât niciodată. Prefectura a catadicsit să răspundă sesizării mele din luna ianuarie. Spune clar, hotărârea referitoare la taxa de salubrizare, luată cu încălcarea legii. Ce înseamnă acest lucru? Taner, Moisei și trupa de consilieri de la PSD, PNL și PMP au încălcat încă odată legile acestei țări cu deciziile lor ….

Am o singură întrebare, la care îmi puteți răspunde în privat, dacă vă temeți?! Cum se numesc oamenii care persistă în greșeală???

Prin hotărârea lor s-au încasat sume de bani de la cetățeni, în mod ilegal, au pus oamenii pe drumuri și au încălcat toate normele și procedurile legale. Acest grup politic format din consilierii PSD, PNL și PMP împreună cu Primarul și Viceprimarul a dovedit în acești trei ani nu are capacitatea de a conduce, de a promova proiecte legale și benefice pentru localitatea noastră. Au curajul, în schimb să facă tot felul de reuniuni și să mintă cu nerușinare, privindu-vă în ochii. Da, adevărul este dur, incomod, greu de acceptat, însă eu îl prefer, am dovedit pentru a mia oară că am avut dreptate.

Am desființat taxa de salubrizare pentru anii 2021 și 2022, judecându-mă cu Primăria. Am întors hotărâri de Consiliul înapoi, deoarece încălcau legea. Acum am reușit să îndrept erorile din HCL 1/2023, erori care au afectat veniturile cetățenilor comunei Tuzla. Ce nu văd este asumarea răspunderii, de către acest grup politic, de către această alianță a distrugerii, pe scurt DEMISIA!”, a scris pe pagina de socializare Bogdan Cristian Dicu, consilier local Tuzla din partea Pro România.

 

Related Articles

Back to top button