Administratie

FĂRĂ APĂ ÎN MEDGIDIA

Mai multe zone din municipiul Medgidia rămân fără apă potabilă la robinete. Compania de apă intervine în vederea executării unor lucrări de reabilitare, astfel că abonații nu vor beneficia de apă din această seară de la ora 22:00, până mâine dimineață la ora 04:00. Utilizatorii afectați de această lucrare sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

În vederea executării lucrărilor de reabilitare a rezervorului de înmagazinare de la nivelul rețelei de alimentare cu apă din municipiul Medgidia, compania de apă va întrerupe furnizarea apei din această seară de la ora 22:00, până mâine dimineață la ora 04:00. În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • Spital (tronsonul delimitat de străzile Mărgăritarului și Tineretului) și strada Spitalului;
  • Zona Vest – blocurile VS-uri și cartierul de case, Est (parțial) și Hidrofor;
  • Berărie – porțiunea cuprinsă de străzile Rahovei cu Lupeni;
  • Catanga – tronsonul delimitat de străzile Panseluțelor și Ovidiu, precum și cei de pe strada Locotenent Oprea Haraciu (blocurile D și E);
  • Satul Remus Opreanu.

Investiția face parte din Contractul de lucrări 31 „Stație tratare apă, rezervoare și conducta transport Hârșova; Gospodării de apă Năvodari; Reabilitare stație de ape uzate și conducta de refulare Mamaia Sat; Gospodării de apă Valui lui Traian; Reabilitare rezervor Medgidia; Stație de clorare Vadu Oii”, în valoare totală de aproximativ 41 de milioane de lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructura Mare.

Compania de apă își cere scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigură că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Totodată, utilizatorii afectați de această lucrare sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul consumatorilor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

Related Articles

Back to top button