Actualitate

Program de lucru, modificat

Compania de apă aduce la cunoștință abonaților din întreaga arie de operare că de 1 Iunie și de Rusalii, casieriile și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul, vor fi închise. Vineri, 2 iunie, activitatea societății se va desfășura, însă, după programul obișnuit de lucru.

Compania de apă anunță toți abonații din întreaga arie de operare că joi, 1 iunie și luni 5 iunie, casieriile și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi închise. Vineri, 2 iunie, activitatea societății se va desfășura după programul obișnuit de lucru.

În această perioadă, activitatea structurilor societății care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și de preluare/tratare a apelor uzate se desfășoară fără întrerupere. Pentru eventuale Pentru eventuale disfuncționalități survenite la nivelul infrastructurii de apă și canalizare, abonații societății pot apela numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924, accesibil 24 de ore din 24. Echipele de intervenție sunt pregătite să acționeze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistem, astfel încât utilizatorii serviciilor noastre să poată beneficia de acestea la parametrii optimi.

Abonații pot folosi serviciile online pentru achitarea facturilor, precum contul de Client, transfer bancar, direct debit sau alte aplicații electronice. Clienții care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele Pay Point/Payzone sau Westaco.

Începând de marți, 6 iunie, societatea își va relua programul normal de lucru.

Related Articles

Back to top button