Actualitate

Colecția de vară, la târg

Vești bune pentru pasionații de shopping! La Constanța s-a întors târgul de îmbrăcăminte și încălțăminte de la Casa de Cultură a Sindicatelor. Vara și-a intrat pe deplin în drepturi, iar dacă doriți să vă reînnoiți garderoba, trebuie neapărat să-l vizitați. Târgul este deschis până pe 7 iunie în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, zilnic în intervalul orar 10:00 – 19:00.

Târgul național al producătorilor și importatorilor de confecții, tricotaje, încălțăminte, blănărie, marochinărie, lenjerii de pat, haine din piele naturală, cadouri și accesorii s-a întors la malul mării. Casa de Cultură a Sindicatelor va fi gazda târgului până pe 7 iunie.

La târgul de îmbrăcăminte și încălțăminte de la Casa de Cultură a Sindicatelor veți găsi obiecte vestimentare potrivite pentru acest sezon care cu siguranță sunt pe gustul tuturor. Ofertele producătorilor sunt de nerefuzat, iar produsele sunt de calitate superioară. Aici vă așteaptă o paletă de culori foarte diversificată, diferite imprimeuri, încălțăminte și accesorii.

Așadar, dacă doriți să vă reînnoiți garderoba pentru acest anotimp, dacă sunteți în căutare de costume de baie pentru plajă, dacă plecați într-o vacanță și căutați obiecte vestimentare inedite, târgul de îmbrăcăminte și încălțăminte este locul potrivit pentru dumneavoastră. Târgul este deschis până pe 7 iunie în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, zilnic în intervalul orar 10:00 – 19:00.

Related Articles

Back to top button