Actualitate

Tinerii au ales Costinești

După Mamaia Nord, stațiunea tineretului Costinești a fost preferată de turiștii care au ales litoralul pentru minivacanța de Rusalii. Mii de tineri s-au relaxat weekend-ul acesta și au profitat din plin de vremea frumoasă și de apa mării ce a fost numai bună de îmbăiat. Salvamarii au fost și ei la post și au vegheat asupra turiștilor.

Aproximativ 5.000 de turiști, cei mai mulți dintre aceștia tineri, s-au aflat în minivacanța de Rusalii, la Costinești. Aici, prețurile au fost și cu 20% mai mici ca în Mamaia. Un șezlong s-a închiriat cu 20 de lei, iar tinerii au găsit cazare la pensiuni și cu 100 de lei pe noapte camera dublă. Nici nu au avut prea multe pretenții. Au luat cu ei în bagaj voia bună, iar nisipul, marea și vremea frumoasă a compensat orice alt neajuns.

Pentru cei care vin la Costinești, plimbarea la epava Evanghelia este o experiență de neratat. În ultimii ani, corpul navei a suferit din cauza eroziunii. Ultima bucată care a cedat a fost pupa navei. Un tur până la epavă costă 20 de lei, iar turiștii au posibilitatea de a aflat și istoria navei, dar și cum a naufragiat. Salvamarii sunt și ei tot timpul prezenți la posturi, însă spun că, deocamdată, marea rămâne calmă, iar turiștii care au venit pe litoral în minivacanță, au ascultat sfaturile lor.

Meteorologii anunță vreme frumoasă și în perioada următoare. Temperaturile vor fi ridicate, iar apa mării va începe să se încălzească.

Related Articles

Back to top button