Actualitate

Teatrul de Stat, performanță istorică

Doar câteva zile ne mai despart de cea mai importantă gală ce pune în prim-plan lumea teatrului, premiile UNITER 2023, acolo unde Teatrul de Stat Constanța, prin efortul susținut al actorilor și al echipei din ultimii ani a reușit să obțină patru nominalizări importante, respectiv nominalizare la Premiul pentru Cel mai bun spectacol – „SEASIDE STORIES” în regia lui Radu Afrim, nominalizare la Premiul pentru Cea mai bună actriță în rol secundar – NINA UDRESCU, nominalizare la Premiul pentru Cel mai bun actor în rol secundar – THEODOR ȘOPTELEA și nominalizare la Premiul pentru Cel mai bun Debut – THEODOR CRISTIAN NICULAE. În acest moment emoțiile cu siguranță își spun cuvântul.

Pe lângă cele patru nominalizări la premiile UNITER și publicul iubitor de teatru poate susține instituția constănțeană la secțiunea premiul publicului. Voturile pot fi exprimate pe site-ul UNITER.

Spectacolul Galei Premiilor UNITER va avea loc la Sala Mare a Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Timișoara luni, 12 iunie de la ora 20.

Related Articles

Back to top button