Actualitate

Lucrările continuă

Continuă procesul de recondiționare a carosabilului pe bulevardul Mamaia. Lucrările pe sensul de mers dinspre stațiunea Mamaia spre Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța au fost finalizate, iar acum urmează și sensul opus. Pentru a nu se crea blocaje și pentru a reduce disconfortul produs de prezența utilajelor, lucrările se vor desfășura pe parcursul a două nopți: joi și vineri.

Procesul de recondiționare a carosabilului pe bulevardul Mamaia, continuă. Joi și vineri, echipele vor asfalta tronsonul cuprins între strada Zorelelor și sensul giratoriu de la Pescărie, din dreptul Aleii Studenților. Pentru a reduce disconfortul produs de prezența utilajelor și a nu se crea blocaje în trafic pe timpul zilei, lucrările se vor desfășura noaptea. Astfel, circulația autovehiculelor va fi restricționată total joi 8 iunie și vineri 9 iunie, în intervalul orar 21:00 – 06:00, doar pe sensul de mers dinspre strada Zorelelor spre Pescărie. Autovehiculele care vin din această direcție vor circula deviat pe sensul opus de mers, pe o singură bandă sau vor efectua viraj dreapta, pe strada Zorelelor, apoi stânga pe strada Unirii.

Se lucrează și în timpul zilei, însă la reabilitarea trotuarelor. Se înlocuiesc bordurile, sunt montate pavele și se construiesc casetele pentru spații verzi în care vor fi plantați arbori. A fost reconfigurat și scuarul median și urmează să se construiască și pistele pentru biciclete.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Autoritățile fac apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zonele în care se execută lucrări.

Related Articles

Back to top button