Actualitate

Negruțu și Reyna, poveste cu final fericit! Au fost adoptați

Un nou început fericit pentru doi căței aflați în Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța. Negruțu și Reyna și-au găsit nu doar familii care    să-i îngrijească și să-i iubească, ci și parteneri de joacă. Patrupezii au ajuns în grija noilor stăpâni în stare perfectă de sănătate, vaccinați, deparazitați și cu mult chef de joacă. Și voi puteți avea un prieten necuvântător alături de care să vă creați amintiri de neuitat. Trebuie doar să treceți pragul Adăpostului Public de Animale Abandonate Constanța și să vă alăturați campaniei “Adoptă un cățel”, inițiată de municipalitate.

Negruțu a crescut pe străzile din zona Far și a ajuns în cele din urmă în Adăpostului Public de Animale Abandonate Constanța. A supraviețuit din grija unei familii care l-a drăgălit și l-a îngrijit de-a lungul timpului. Când Negruțu a dispărut din cartier, oamenii l-au căutat îngrijorați timp de două săptămâni și mare le-a fost bucuria când au aflat că patrupedul a ajuns în adăpostul municipalității. Cățelul în vârstă de 10 ani a fost încredinţat gratuit prin contract de adopție, după ce a fost consultat de către medicul veterinar, care le-a înmânat stăpânilor săi și carnetul de sănătate în care sunt menționate procedurile medicale efectuate, inclusiv deparatizarea și  sterilizarea patrupedului. Și Reyna, o cățelușă blândă și iubitoare și-a găsit un cămin și noi stăpâni. Familia adoptivă a venit de la 100 de km pentru a o lua acasă.

Și voi puteți avea un prieten necuvântător alături de care să vă creați amintiri de neuitat. Trebuie doar să treceți pragul Adăpostului Public de Animale Abandonate Constanța și să vă alăturați campaniei “Adoptă un cățel”, inițiată de municipalitate. Toți cățeii care se dau spre adopție gratuită sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în Registrul de evidență al câinilor cu stăpân, microcipați, îngrijiți, vaccinați conform graficului de vârstă și au carnet de sănătate.

Procedura de adopție este simplă. Trebuie să prezentați un act de deţinere a spaţiului din care să rezulte condiţiile corespunzătoare de creştere şi adăpostire a câinilor; dovada resurselor materiale pentru creşterea şi întreţinerea animalelor și acordul asociaţiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de 2 câini. Cei care doresc să devină stăpânii unui cățel pot vizita Adăpostul public de animale abandonate de pe strada Câmpul cu Flori nr.11, în zilele de luni, marți, miercuri și vineri, în intervalul orar 10:00 – 14:00 și joi, între 09:30 – 17:30. De asemenea, de luni până vineri, între orele 10:00 – 14:00, este deschis și Centrul de adopții „Norocel“ pe strada Răscoalei 1907 nr. 4, unde sunt aduși câini propuși pentru adopție. Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon: 0733045213.

Related Articles

Back to top button