Actualitate

În această seară se oprește apa

Atenție, constănțeni! Compania de apă anunță faptul că localitățile Culmea, Oituz, dar și Baza Militară și Aeroportul Mihail Kogălniceanu nu vor beneficia de apă potabilă la robinete. Întreruperea furnizării apei va dura mai bine de 15 ore, de luni seară de la ora 20:00, până marți după-amiază la ora 14:00. Utilizatorii afectați de lipsa apei sunt rugați să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic.

Compania de apă execută lucrări de racordare la sistemul centralizat a noilor conducte de alimentare cu apă. Astfel, de luni de la ora 20:00, până marți la ora 14:00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Culmea și Oituz, Baza Militară și Aeroportul Mihail Kogălniceanu, precum și agenții economici din zonă.

Investiția face parte din Contractul de Lucrări 31 – „Stație tratare apă, rezervoare, gospodării de apă Năvodari, reabilitare stație de pompare Ovidiu” în valoare de aproximativ 41 de milioane de lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructura Mare.

Compania de apă își cere scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigură că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Totodată, utilizatorii afectați de aceste lucrări sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul consumatorilor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacitătii de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calitatii apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distributie, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

Related Articles

Back to top button