Actualitate

Primăria Constanța desfășoară lucrări în municipiu

În paralel cu proiectele care se derulează cu fonduri europene pe marile bulevarde, Primăria Constanța lucrează pentru refacerea zidurilor de sprijin, a scărilor, rampelor pentru persoanele cu dizabilități, platformelor și aleilor de acces către blocuri.

În momentul de față se lucrează în zona intersecției de la Dacia, în zona Balada și pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, vizavi de Universitatea „Andrei Șaguna“. Zidăria veche și elementele decorative care erau deteriorate sunt îndepărtate și înlocuite cu altele noi. Acolo unde este cazul se montează cofraje în care se toarnă beton. Spațiile reconstruite sunt tencuite și ulterior se vopsesc sau se decorează.

De asemenea, au fost încheiate lucrările de reabilitare a coloanelor și a zidurilor de sprijin de pe strada Mircea cel Bătrân, urmând ca lucrările să continue în alte zone.

După finalizarea lucrărilor din fiecare zonă, municipalitatea montează bănci și coșuri de gunoi. Zilele trecute au fost montate pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, sectorul de drum cuprins între intersecția cu strada Soveja și cea cu bulevardul Tomis 32 de bănci, 13 coșuri de gunoi stradale și alte 5 coșuri de dimensiuni mari pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

Related Articles

Back to top button