Educație/Cultura

Invitație pentru copii! “Cei trei purceluși” și “Poveste cu Scufița Roșie”, puse în scenă de echipa Teatrului de copii

Dragi copii, dacă tot se apropie vacanța aveți și mai mult timp liber la dispoziție să vă bucurați de spectacolele Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”. În acest weekend aveți întâlnire cu cei trei purceluși, spectacol care se va juca în deplasare, sâmbătă, la Pavilionul Expozițional în cadrul evenimentului “festivalul tradițiilor și gastronomiei pescărești” și apoi în Parcul Verde din localitatea Cumpăna, în cadrul evenimentului „Zilele Europene ale Arheologiei”. Duminică, pe scena teatrului, sunteți așteptați la Poveste cu…Scufița Roșie.  

Cu Lulu, lupul cel flămând și fudul, dar și cu cei trei purceluși simpatici, Nana, fetița cea mică, Nunu, mijlociul puțin bâlbâit și emotiv și Nini, purcelușul cel mare, vor avea întâlnire micuții care iubesc lumea poveștilor. Spectacolul, în regia lui Gheorghe Balint se va juca în deplasare, sâmbătă, la ora 11.30, la Pavilionul Expozițional Constanța, în cadrul evenimentului „Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei pescărești”, organizat de Consiliul Judeţean Constanţa, prin Centrul Cultural Județean “Teodor T. Burada” Constanța, în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța și Asociația Patronală RESTO Constanța.

Și tot sâmbătă, de la ora 14.30, copiii din localitatea Cumpăna, se vor putea întâlni cu cei trei purceluși năzdrăvani, în Parcul Verde, spectacol susținut în cadrul evenimentului „Zilele Europene ale Arheologiei”, organizat de „Muzeul de Istorie Națională și Arheologie” Constanța, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța și în parteneriat cu Primăria Comunei Cumpăna. În ambele locații, intrarea este liberă. Atât copiii, cât și părinții, vor avea parte de un spectacol extraordinar, o lecție despre prietenie, toleranță și despre cum pot fi învinse toate greutățile prin optimism, voioșie, muncă și bunăvoință. Totodată duminică, de la ora 10.30, pe scena teatrului, toți micuții sunt așteptați la spectacolul Poveste cu Scufița Roșie.

Related Articles

Back to top button