Sport/Life

O nouă săptămână plină de evenimente sportive

Avem o nouă săptămână cu emoții pentru sportivii noștri, angrenați în competiții naționale.
  • Baschet Juniori
Echipele de baby-baschet de la CSM Constanța se pregătesc pentru viitoarele competiții, în cadrul unui cantonament programat la Costinești între 18 și 24 iunie.
  • Scrimă
Cei mai mici scrimeri de la CSM Constanța vor participa la București, în perioada 18-20 iunie la Campionatul Național pentru copii, de unde doresc să revină cu cât mai multe medalii.
  • Rugby juniori
Rugbyștii de la CSM Constanța vor juca finala mică a Diviziei Naționale de Juniori U18! Echipa antrenată de Onal Agiacai și Marius Codea își dorește medaliile de bronz și va evolua duminică, 18 iunie, de la ora 16 pe Stadionul “Arcul de Triumf” din Capitală cu LPS Suceava.
  • Power Boat
 UIM XCAT World Championship Romanian Grand Prix Constanta 2023. Prima ediție a XCAT Romanian GP, o competiție de bărci de viteză de referință pe plan internațional, se va desfășura în perioada 16-18 iunie pe Lacul Siutghiol din Mamaia. La cursă vor participa 9 dintre cele mai rapide ambarcațiuni din lume, pilotate de echipaje din Australia, Emiratele Arabe Unite, Italia, Kuweit, Marea Britanie, Norvegia și Suedia. Lacul Siutghiol va fi scena unei demonstrații de putere și tehnică între 16-18 Iunie, cu ambarcațiuni care vor atinge viteze de peste 150 km/h.
Hai Constanța! O mare de sportivi!

Related Articles

Back to top button