Actualitate

Restricții de trafic pe o stradă din cartierul Palazu Mare

Echipele Confort Urban intervin cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe tronsonul cuprins între strada Corneliu Baba și strada Recoltei, traficul rutier fiind restrictionat parțial, până la ora 16:00.

Lucrările vor continua pe parcursul zilei de luni, 19 iunie, iar traficul rutier va fi restricționat parțial în intervalul orar 08:00-16:00. Circulația autovehiculelor va fi restricționată total pe tronsonul unde intervin utilajele de frezare. Ca rute alternative, se va putea circula pe străzile Tache Ionescu și George Topârceanu. Proprietarii autoturismelor ce sunt parcate pe aliniamentul stradal sunt rugați să elibereze perimetrul unde se realizează lucrări, pentru a permite accesul utilajelor. După finalizarea lucrărilor de asfaltare și aplicarea marcajelor rutiere, alte străzi din cartierul Palazu Mare vor intra în reabilitare.

Autoritățile fac apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări.

Related Articles

Back to top button