Actualitate

Polițiștii au acționat pe raza județului Constanța

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov au identificat un bărbat, de 28 de ani, pe numele căruia Judecătoria Giurgiu a emis mandat european de arestare, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Polițiștii de frontieră au solicitat sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Băneasa, care au preluat persoana în cauză. Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 63 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Platanului din stațiunea Eforie Nord, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Polițiștii din Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și combaterea faptelor ilegale împotriva patrimoniului. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, în valoare totală de 700 de lei.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceamnu au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 3.000 de lei. Totodată, a fost retras 1 certificat de înmatriculare.

Polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități de prevenire a infracțiunilor de furt din camerele de hotel și de pe plajă, de prevenire a  criminalității informatice și a consumului de substanțe ilicite, în rândul angajaților hotelurilor și teraselor din stațiunea Mamaia.

Totodată, au acționat pentru prevenirea violenței domestice, în cartierele Henri Coandă și Andalchioi.

Related Articles

Back to top button