Actualitate

Deputatul Marius Horia Țuțuianu: “ La mulți ani dragi români și astăzi, de Sânziene, Ziua Universală a Iei!”

Deputatul Marius Horia Țuțuianu a transmis un mesaj de Ziua Universală a Iei.

“La mulți ani dragi români și astăzi, de Sânziene, Ziua Universală a Iei! Astăzi celebrăm această frumoasă și încărcată de simboluri tradiție românească. Ia reprezintă nu doar o piesă vestimentară, ci și un adevărat simbol al identității noastre naționale.

În această zi specială, să ne amintim de strămoșii noștri care au purtat cu mândrie ia și au transmis mai departe această tradiție autentică. Ea este o comoară a culturii noastre și ne aduce împreună, subliniind legătura noastră cu rădăcinile și istoria noastră bogată.

Portul tradițional românesc, în special ia, sunt o expresie a frumuseții și a meșteșugului artistic al poporului nostru. Să apreciem și să promovăm aceste lucrări de artă unicat, făcute cu pasiune și pricepere.

Astăzi, haideți să purtăm cu mândrie ia noastră și să o împărtășim cu ceilalți. Să le spunem poveștile și semnificațiile din spatele fiecărui detaliu și să promovăm iubirea pentru cultura noastră.
Să fim mândri de moștenirea noastră culturală și să prețuim valorile autentice ale tradițiilor noastre. Să ducem mai departe iile și să le promovăm în întreaga lume ca simboluri ale diversității și frumuseții noastre.
La mulți ani, România! La mulți ani, ia românească! “, a scris pe pagina de socializare deputatul constănțean social-democrat Marius Horia Țuțuianu.

Related Articles

Back to top button