Educație/Cultura

Artiștii nevăzători din Constanța și Seul vă invită la Festivalul Internațional de Artă „Marea Neagră”

Festivalul include muzică clasică și teatru într-un eveniment unic la malul mării, pentru că este realizat pentru prima dată într-un parteneriat cu artiștii nevăzători din Constanța și Seul!

Veți putea asculta pagini celebre de muzică clasică într-un festival de flaut, în concerte și veți aplauda un spectacol de teatru tulburător, impresionant!

Programul  Black Sea International Arts Festival/Festivalul Internațional de Artă „Marea Neagră” începe joi, 29 iunie,  la ora 18.00, la Muzeul de ArtĂ Constanța,  cu artistii invitați din Korea si clasa de flaut a Colegiului de Arte Regina Maria Constanța, apoi

– vineri,  30 iunie,  de la ora 19.00, este programat concert simfonic extraordinar de flaut,  la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

Sambătă 1 iulie și duminică 2 iulie, vor continua cursurile de măiestrie la flaut,  la Colegiul constănțean și vor  culmina cu un concert de la ora 19.00, în sala Sergiu Celibidache, al  „Heartvision Orchestra” din Seul – care are în componență foarte mulți nevăzători!!!

– luni, 3 iulie, de la ora 11.00,  același ansamblu,  „Heartvision Orchestra” din Seul,  ajunge la Căminul de persoane vârstnice Constanța,

 – marti, 4 iulie, de la ora 18.30,  în parteneriat cu Centrul Jean Constantin, trupa de teatru „Thetis” a Asociației Nevăzătorilor Constanța,  ne invită la comedia Micul infern de Mircea Ștefănescu.

Este un eveniment Lions Club Constanța în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța și recomandat de Radio Constanța.

Related Articles

Back to top button