Actualitate

Stagiunea estivală continuă și în acestă săptămână

Stagiunea estivală continuă și săptămâna aceasta. Vineri, 7 iulie, de la ora 20:00, sunteți invitați la spectacolul „Iubirea în muzică”. Vă puteți delecta cu muzică romantică vocală și instrumentală, arii și duete din cele mai renumite opere și operete, muzică de film și musical dar și duete și momente coregrafice din balete clasice.

Sâmbătă, 8 iulie, de la ora 20:00, va fi prezentat publicului concertul „Marea și Muzica”. În program vor fi incluse lucrări din creația compozitorilor: Charpentier, Schubert, Bizet, Verdi, Suppé, Rossini, Strauss.

Duminică, 9 iulie, de la ora 20:00, aveți ocazia să vă întâlniți cu capodoperele muzicii vocal instrumentale în spectacolul „Musica sempre libera”. Vor interpreta pentru dumneavoastră soliștii: Laura Eftimie, Mihaela Ionescu, Elena Rotari, Lucia Mihalache, Mădălin Băldău, Doru Iftene, Răzvan Săraru, Cristian Caragea, Marius Eftimie, Daniel Pop, Ionuț Boancheș, Eugen Florea, Adrian Clinciu, Cristian Parmac.

Nu uitați! Până pe 17 septembrie, Primăria Constanța vă invită la evenimente culturale remarcabile, organizate în weekend, pe terasa teatrului sau pe scena special amenajată în parc.

Intrarea este liberă.

Related Articles

Back to top button