Actualitate

Țigări fără timbru descoperite de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu autoritățile bulgare, au descoperit, pe sensul de intrare în țară, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, în urma unui control efectuat asupra unui ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă, disimulate în compartimentul marfa, zeci de mii de țigări fără timbru fiscal.

În data de 04.07.2023, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, s-a prezentat la control un cetățean bulgar care conducea un autocamion cu semiremorcă, înmatriculat în România, încărcat, conform documentelor de însoţire a mărfii, cu paleți cu fulgi de ovăz.

În urma verificărilor efectuate, echipa comună de control formată din polițiștii de frontieră români şi bulgari a descoperit în partea din față a compartimentului marfă, mai multe cutii ce conțineau pachete de țigări fără timbru fiscal.

Ca urmare a celor constatate, cazul a fost preluat de către autoritățile de frontieră din Bulgaria, pentru a fi descărcat și pentru a fi stabilită cu exactitate cantitatea de țigarete, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Related Articles

Back to top button