Actualitate

Se asfaltează bulevardul Alexandru Lăpușneanu

Echipele de muncitori continuă astăzi asfaltarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu între Dacia și Trocadero pe sensul de mers către stațiunea Mamaia.

Pe acest sector traficul este reorganizat pe 2 benzi de circulație, câte una pe fiecare sens. Pentru ca lucrările să se deruleze fără incidente, constănțenii sunt rugați să nu calce pe asfaltul proaspăt turnat, pentru că în acest fel se distruge covorul asfaltic.

În paralel, pe timpul nopții, continuă frezarea bulevardului 1 Decembrie 1918 între intersecția bulevardului Ferdinand și strada I.G. Duca. Lucrările se vor derula până sâmbătă, în intervalul orar 20:00 – 05:00, timp în care traficul este reorganizat pe câte o bandă pe fiecare sens de circulație.

Până la finalizarea lucrărilor, participanții la trafic sunt rugați să evite, pe cât este posibil, arterele rutiere menționate, folosind rute alternative. Autoritățile fac apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.

Related Articles

Back to top button