Actualitate

Se asfaltează pe bulevardul 1 Mai

Astăzi, se afaltează pe bulevardul 1 Mai, sectorul cuprins între Gară și intersecția cu strada 1 Mai Vechi (fostul magazin Billa). Pe acest sector traficul este reorganizat pe 2 benzi de circulație, câte una pe fiecare sens.

Tot astăzi, a început și frezarea carosabilului pe pasajul rutier peste calea ferată, din zona magazinului Doraly, pe câte o bandă, pe sensul de mers spre Gară. Conducătorii auto sunt rugați să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

De asemenea, autobuzele liniilor 101, 2-43, 5B, 101M și 5-40 înregistrează întârzieri în contextul lucrărilor de asfaltare a bd. 1 Mai. Totodată, linia turistică City Tour circulă pe traseu deviat: Gara CFR – Poarta 3 – Portul Constanța – Poarta 1 (autobuzele nu mai intră în Portul Constanța pe la Poarta 5).

În acest caz, constănțenii sunt rugați să aloce mai mult timp călătoriilor planificate și să consulte aplicația CT BUS pentru a vizualiza timpii reali de deplasare a mijloacelor de transport în comun. Autoritățile își cer scuze pentru disconfortul creat și roagă participanții la trafic să evite acest sector de drum, în măsura posibilităților, folosind rute alternative.

Related Articles

Back to top button