ActualitateAdministratie

Gratuit la Murfatlar, cadastru și intabulare!

Primăria Murfatlar anunță cetățenii, deținători de imobile și terenuri extravilane la nivelul orașului și al satului Siminoc, că sunt demarate lucrări de înregistrare gratuită a acestora în sistemul integrat de cadastru și carte funciară.

Lucrările sunt finanțate prin Programul Național de Cadastru și Carte Funciară 2015-2023 privind înregistrarea tuturor proprietăților din România. Harta cu dispunerea sectoarelor cadastrale poate fi consultată pe site-ul primăriei.

La nivelul primăriei orașului Murfatlar s-a organizat un punct de informare și de colectare a documentelor juridice, unde cetăţenii, societățile comerciale, alte persoane interesate, pot aduce actele de proprietate și unde pot solicita explicaţii suplimentare necesare realizării lucrărilor de cadastru.

Punctul de informare se află în incinta sediului primăriei orașului Murfatlar, Biroul Registrul Agricol, iar programul este de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 16:30.

De asemenea, periodic, autoritățile locale vor organiza întâlniri de informare cu cetăţenii, împreună cu firma care realizează lucrările.

Măsurătorile topografice se vor efectua etapizat, pe sectoare cadastrale, după un program stabilit ce va fi comunicat în prealabil.

Related Articles

Back to top button