Actualitate

Investiții prin Programul „Anghel Saligny”, la Aliman

Primarul comunei Aliman, George Nicola a anunțat că a semnat contractul de finanțare prin Programul Național de Investiții ,,Anghel Saligny” pentru categoria de investiții ,,Drumurile publice clasificate și încadrate în conformitate cu prevederile legale în vigoare ca drumuri județene, drumuri de interes local, respectiv comunale, și sau drumuri publice din interiorul localităților, precum și variante ocolitoare ale localităților”.

Obiectivul contractului îl constituie alocarea unei finanțări din bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în sumă totală de 7.500.000 lei pentru realizarea obiectivului de investiții ,,Modernizare străzi în satele Aliman și Dunăreni, județul Constanța.

Valoarea totală a investiției este de 9.183.091,44 lei din care 7.500.000 lei sunt bani nerambursabili iar 1.683.091,44 lei sunt bani de la bugetul local.

,,Fac precizarea că până în toamna acestui an se va semna contractul de finanțare și pentru modernizarea străzilor din satul Vlahii,” a completat primarul comunei Aliman

Related Articles

Back to top button