Social/Economic

A sfârșit sub roțile trenului

Sfârșit tragic pentru un bărbat de aproximativ 59 de ani. Omul a pierit sub roțile unui tren, în stația Eforie Sud. Din primele informații transmise de anchetatori, se pare că victima ar fi avut căștile în urechi și nu s-ar fi asigurat înainte de traversarea liniei. Traficul feroviar în zonă a fost oprit până la finalizarea cercetărilor.

Trenul Regio 8806, circula în relația Mangalia – Constanța, iar la intrare în stația Eforie Sud a accidentat mortal un bărbat, în vârstă de aproximativ 59 de ani, surprins chiar pe linia de cale ferată. Din informațiile transmise de anchetatori, se pare că victima ar fi avut căștile în urechi și nu s-ar fi asigurat înainte de traversarea liniei. La fața locului au ajuns organele medicale abilitate, care au constatat decesul.

“Au fost alocate 2 autospeciale de stingere și o autospecială SMURD. Din păcate la fața locului colegii au constatat că victima are leziuni incompatibile cu viața, fiind vorba despre un bărbat de 59 de ani”, a declarat OANA MANOILĂ, purtător de cuvânt ISU Dobrogea. 

Alte trei trenuri au fost oprite temporar, în stațiile adiacente la Eforie Sud, la Eforie Nord și Agigea Ecluză, până la finalizarea cercetărilor. Traficul feroviar va fi reluat imediat ce reprezentanții Procuraturii vor da avizul de redeschidere a circulației, transmit reprezentanții CFR.

Related Articles

Back to top button