Actualitate

O săptămână de rock la White Horse Costinești! Cele mai mari nume din rock-ul românesc vor urca pe scenă

Bucurați-vă de festivalurile de rock de la White Horse Costinești! În perioada 1-6 august are loc o săptămână de rock la White Horse Costinești.

Vor avea loc 2 mari festivaluri – cu cele mai mari nume din rock-ul românesc. Așadar, dacă ești un mare iubitor al acestui gen de muzică, nu rata aceste festivaluri interesante de pe plajă, care promit multă distracție și muzică de amploare la malul mării. Poți afla mai multe aspecte despre festivalurile de rock organizate de White Horse Costinești, pe pagina lor de Facebook.

Fă un sejur la mare și vezi GRATUIT un festival unic și plin de energie! Rock-ul se întoarce  la malul marii…Cargo, Vama, Phoenix, Vita de Vie, Iris, Compact, Lupii lui Calancea, Altar & many more, vor concerta în cadrul evenimentului Rock 100% Românesc, 1-3 august, orele 19.00 în  White Horse Costinești, intrare liberă. Prezentator Cristian Hrubaru.

Vino să asculți rock 100% românesc în Costinești, 1- 3 august. Proiect realizat cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, domeniul cultural.

Cei care s-au ocupat de eveniment au subliniat faptul că organizarea întregului festival și cooperarea cu toate serviciile sunt de-a dreptul exemplare și, prin urmare, ei promit un festival wow, cu muzică grozavă, oaspeți deosebiți și o atmosferă de neuitat.

Related Articles

Back to top button