Actualitate

Atenție, șoferi! Se întrerupe semaforizarea de la Trocadero  

Conducătorii auto care tranzitează intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Portiței (Trocadero), trebuie să știe că de luni, 31 iulie, până vineri, 04 august, se oprește total sistemul de semaforizare pentru înlocuirea întregului ansamblu. Până la repunerea în funcțiune a noului sistem de semaforizare, traficul rutier va fi dirijat de către lucrători din cadrul Poliției Constanța. 

Această măsură este necesară conform proiectului de mobilitate urbană care prevede modernizarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu.  

Întreaga intersecție va fi reconfigurată, se vor monta stâlpi de semaforizare suplimentari și corpuri de semaforizare complet echipate cu lămpi led. Totodată, instalațiile electrice vor fi înlocuite. 

Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și rugăm participanții la trafic, dacă au posibilitatea, să evite pentru câteva zile traficul prin această intersecție folosind rute alternative.  

În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră. 

Related Articles

Back to top button