Actualitate

Începe JazzUP Nobile, la Constanța

Constanța, 28 iulie 2023 – În perioada 28-30 iulie, Constanța va fi transformată într-o veritabilă platformă de exprimare artistică, iar cele trei concerte de muzică clasică & lucrări jazz în aranjamente pentru instrumente clasice aduse de JazzUP Nobile, o oportunitate de neegalat pentru iubitorii de artă și cultură. Evenimentul este organizat cu pasiune și dăruire de către Asociația CultArt și va aduce îmbinări de ritmuri și acorduri muzicale de excepție în locații cu o încărcătură istorică aparte.

În acest an, JazzUP Nobile a ales cu grijă trei locuri pline de semnificație:

Casa cu Lei, 28 iulie 2023 – Unul dintre cele mai distinse locuri din Constanța va găzdui primele acorduri ale week-end-ului cultural, oferind publicului o călătorie muzicală într-un cadru rafinat și elegant.

Farul Genovez, 29 iulie 2023 – Iconicul Far Genovez, simbol al orașului, se va transforma într-o destinație muzicală magică, unde sunetele se vor ridica la înălțimi neauzite, lăsându-se purtate de valuri.

Faleza Cazino, 30 iulie 2023 – Pe Faleza Cazino, cu marea albastră ca fundal, muzica de jazz va crea o atmosferă de vis, dând naștere unui spectacol unic la lumina lunii, în briza mării.

“Suntem mândri să aducem muzica clasică, dar și îmbinări inovatoare între classic & jazz, în locuri atât de valoroase din punct de vedere istoric. JazzUP Nobile, week-end cultural, este o oportunitate unică de a experimenta muzica într-un cadru inedit și plin de semnificație culturală”, a declarat Valentin Ștefăniță, fondatorul și președintele Asociației CultArt, deținătoarea brandului JazzUp și a festivalurilor asociate acestuia.

“Cei care ajung pe malul Mării Negre în acest sezon au deja la dispoziție un meniu muzical amplu, de la DJ renumiți și indie până la pop și trap. Sprijinind JazzUp, nu facem decât să contribuim la acest festin, asigurându-ne că pe timpul verii iubitorii de muzică clasică au experiențe pe măsură. Noi, cei din BRD, credem în puterea muzicii, indiferent de gen, de a ne uni, de a ne bucura sufletele, de a ne învăța să ne ascultăm,  de a ne face mai deschiși unii spre alții și  mai toleranți”, a declarat Flavia Popa, Secretar General BRD – Groupe Société Générale.

JazzUP Nobile aduce pe scenă artiști de renume, care vor încânta publicul cu concerte live pline de pasiune și creativitate. Printre aceștia se numără:

– Costin Soare & Cristian Horia

– Sabin Laviniu Penea

– Eliza Gabriela Puchianu

– Stanca Maria Manoleanu

– Eduard Zecheru

Această adunare excepțională de talente va oferi publicului momente de neegalat, în care muzica jazz și lucrările de jazz în aranjamente pentru instrumente clasice se întrepătrund într-o simbioză perfectă.

“Pentru iubitorii de frumos și pentru toți cei pasionați de muzică clasică sau reinterpretări de jazz pentru instrumente clasice, JazzUP Nobile reprezintă o invitație deschisă către o experiență muzicală captivantă”, a adăugat Valentin Ștefăniță.

Pentru a afla mai multe despre eveniment și programul complet al concertelor, puteți accesa site-ul oficial: www.nobile.jazzup.ro sau descărca aplicația JazzUp, disponibilă atât pentru dispozitive Android, cât și Apple, accesând linkul: Aplicatii (jazzupsea.ro).

Așteptăm cu nerăbdare să vă bucurați alături de noi de această experiență muzicală deosebită la JazzUP Nobile – Week-end-uri culturale – în Constanța!

Despre JazzUP Nobile:

JazzUP Nobile este organizat de Asociația CultArt. Spectacolele organizate sub umbrela JazzUP Nobile – Week-end-uri culturare aduc muzica jazz, muzica clasică sau world music în locații cu o încărcătură istorică deosebită, creând o atmosferă magică pentru iubitorii de artă și cultură. Cu artiști de renume și concerte live captivante, JazzUP Nobile este o oportunitate unică de a experimenta frumusețea muzicii, în continua reinventare, într-un mod inedit.

Related Articles

Back to top button