Social/Economic

Sfârşit de săptămână în siguranţă alături de jandarmii constănţeni

Efective sporite de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa vor fi zilnic la datorie în acest final de săptămână, cu misiunea principală de a acorda sprijin și îndrumare cetățenilor care se vor afla în spațiile publice, precum şi pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională.

Jandarmii vor fi prezenţi în zonele aglomerate şi la manifestările cultural-artistice şi sportive desfăşurate pe raza judeţului Constanţa, pentru a acorda ajutor și informații utile în vederea asigurarării unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Astfel, vom asigura ordinea publică la evenimentele cultural artistice, culinare şi sportive derulate în acest weekend în municipiul Constanţa, respectiv „Anatolian Food Fest”, „Jazz Up Nobile”, „Filme în aer liber”, „Festivalul Sea Street”, „Târgul de Artă”, „Campionatul Naţional de Îndemânare Auto”, la spectacolele artistice din Parcul Teatrului „Oleg Danovski”, precum şi la evenimentele cultural artistice din judeţul Constanţa, respectiv „Festivalul Glasul Vieţii” care are loc pe plaja Hollyday din Eforie Nord şi la tabăra de vară „Atlantykron”, desfăşurată în localitatea Capidava, sau cele desfăşurate cu ocazia „Zilelor oraşului Năvodari”, a „Zilelor oraşului Ovidiu” şi a „Zilei Comunei Pantelimon” .

Duminică vom fi prezenţi în Piaţa Ovidiu din municipiul Constanţa pentru a asigura un climat de ordine şi siguranţă publică la ceremonia militară care va avea loc cu ocazia „Zilei Imnului Naţional”.

Având în vedere numărul mare de turişti care sunt pe litoral în această perioadă, le recomandăm tuturor participanţilor la evenimentele enumerate mai sus să se comporte în conformitate cu normele legale şi cu regulile impuse de organizatori, să acorde o atenţie sporită copiilor şi să aibă grijă de bunurile personale.

De asemenea, în cazul apariţiei unor fapte de natură a tulbura ordinea şi liniştea publică să semnaleze imediat aceste aspecte forţelor de ordine prezente la faţa locului sau să apeleze numărul unic de urgenţe 112. Le dorim tuturor un weekend plăcut şi fără incidente!

Related Articles

Back to top button