Actualitate

Cel mai nou și complex centru medical, SIA, inaugurat la Constanța

Armonia Grup continuă planul de extindere și anunță deschiderea SIA, cel mai nou și complex centru medical dedicat sectorului de investigații imagistice și radiologice din Constanța. Centrul va fi inaugurat pe data de 1 august.

SIA (Servicii Imagistica Armonia) completează sistemul medical de sănătate dezvoltat de Armonia Grup alături de Armonia Hospital, Heka Hospital și Asociația Pangeea.

„Încurajăm prevenția și depistarea timpurie pentru o viață sănătoasă și ne dorim să dezvoltăm un centru de excelență în imagistică, atât prin valoarea tehnologică ridicată a echipamentelor noastre, cât și prin gradul înalt de experiență și profesionalism al personalului care va deservi acest centru”, au precizat reprezentanții centrului medical.

Pentru dotarea centrului au fost achiziționate echipamente medicale performante, softuri ce reprezintă un salt tehnologic pentru piața actuală din domeniu din România și aduc un nou standard în investigarea imagistică preventivă și de diagnostic, în sprijinul pacienților. În plus, echipa de medici specialiști în radiologie și imagistică, precum și personalul auxiliar sunt atent selectați cu scopul de a oferi tuturor pacienților cele mai confortabile și fiabile servicii medicale într-un mediu sigur și confortabil.

Locația centrului este ușor accesibilă, fiind situat pe bulevardul I.C. Brătianu, nr. 2-4, Constanța (lângă Kaufland ICIL).

Related Articles

Back to top button