Actualitate

Centrul medical SIA a fost inaugurat

În Constanța s-a deschis un nou centru medical dedicat sectorului de investigații imagistice și radiologice, SIA. Unitatea este dotată cu echipamente medicale performante ce aduc un nou standard în investigarea imagistică preventivă și de diagnostic. Echipa de specialiști ai SIA este pregătită să ofere constănțenilor cele mai confortabile și fiabile servicii medicale.

Radiologia și imagistica medicală joacă un rol crucial în diagnosticarea și tratamentul pacienților. Astfel, a luat naștere SIA, un nou centru medical dedicat acestui sector. SIA dispune de echipamente cu o valoare tehnică ridicată precum RMN, computer tomograf, RX, osteodensiometru, mamograf, dar și de personal cu un grad înalt de experiență și profesionalism, al cărui scop este să ofere pacienților constănțeni cele mai bune servicii medicale.

„Încurajăm prevenția și depistarea timpurie pentru o viață sănătoasă și ne dorim să dezvoltăm un centru de excelență în imagistică, atât prin valoarea tehnologică ridicată a echipamentelor noastre, cât și prin gradul înalt de experiență și profesionalism al personalului care va deservi acest centru”, au transmis reprezentanții SIA.

SIA, noul centru medical este dedicat sectorului de investigații imagistice și radiologie, medicinei muncii, siguranței circulației, dar și vizitelor medicale pentru personalul navigant. De asemenea, SIA este dotat cu aparatură și echipamente performante și beneficiază de experiența unei echipe medicale de renume.

„Mă bucur că încă un centru medical se adaugă Armonia Grup, un lider al pieței din zona Dobrogei, un lider al calității și centrul de imagistică face dovada că se merge pe aceeași variantă, calitate, echipamente bune, centrul arată foarte bine, echipă bună pentru că fără echipă nu se poate face calitate”, a declarat prof. univ. dr. Gheorghe Iana, medic primar radiologie și imagistică medicală.

Radiologia și imagistica medicală utilizează tehnici avansate de imagistică pentru a obține imagini detaliate ale structurilor anatomice și funcționale ale corpului uman. Astfel, medicii obțin informații valoroase în procesul de diagnosticare și monitorizare a evoluției bolilor. Noul centru medical SIA completează sistemul medical integrat de sănătate dezvoltat de Armonia Grup, alături de Armonia Hospital, Heka Hospital și Asociația Pangeea.

 

Related Articles

Back to top button