Actualitate

Prietenie sfârșită cu o crimă! Detalii cutremurătoare despre crima cu sânge rece de la Mangalia

Apar detalii șocante în cazul tinerei ucise cu sânge rece, la Mangalia. Anchetatorii cred că fata de 18 ani ar fi fost omorâtă de cea mai bună prietenă,  care îi era și colegă de muncă la un hotel din Saturn. Amândouă au venit din Vaslui să muncească pe litoral. Suspecta a fost adusă la audieri și și-ar fi recunoscut ororile. Anchetatorii încearcă să stabilească acum care a fost motivul crimei care a șocat Mangalia și dacă sunt și alte persoane implicate. Tânăra care ar fi comis fapta a fost reținută pentru 24 de ore, iar judecătorii vor stabili dacă va ajunge în spatele gratiilor. Atenție sunt informații care vă pot afecta emițional.

Trupul fără viață al fetei în vârstă de 18 ani din Vaslui a fost găsit într-un parc din Mangalia, situat intre blocuri, aproape de faleza dinspre mare. Descoperirea a fost făcută de un bărbat aflat la pescuit. Omul abia si-a revenit din soc. Bărbatul a cerut ajutor unor tineri care au sunat apoi la 112. In scurt timp, locul a fost impanzit de politisti, jandarmi, medici legisti si procurori.

 “Cadavrul prezenta urme de violentă, echipajul medical declarand ulterior decesul”, a transmis Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanța. 

In jurul bancii sub care era inghesuit trupul adolescentei, criminalistii nu au gasit alte indicii care să-i conducă la cele întâmplate, însă camerele de supraveghere care împânzesc parcul le-au fost de mare ajutor. Așa au descoperit că tânăra a fost ucisă în altă parte, iar apoi trupul abandonat în parc.

În scurt timp, anchetatorii au identificat un cerc de suspecți și au reușit să refacă și scenariul crimei desprins parcă dintr-un film de groază. Cea mai bună prietenă a fetei, o adolescentă tot din Vaslui, este cea care i-ar fi devenit călău. La audieri, tânăra și-ar fi recunoscut fapta. Veniseră împreună pe litoral să muncească la un hotel din Saturn, cameriste. Crima șocantă ar fi pornit dintr-o ceartă între cele două. Agresoarea și-a doborât victima în lovituri, apoi a pus mâna pe un cuțit și a ucis-o. I-a îndesat apoi trupul într-un troler, a chemat un taxi, și a plecat spre parcul unde a abandonat trupul fetei, sub o bancă. Întregul traseu a fost surprins de camerele de supraveghere din parc. A revenit în camera de hotel, a făcut curat, apoi a plecat la serviciu ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. De acolo au și ridicat-o polițiștii.

În față jurnaliștilor, tânăra nu a scos niciun cuvânt. Le-a mărturisit însă totul procurorilor, cărora le-a spus că îi pare rău pentru fapta comisă. Aceasta a explicat și că se săturase de minciunile prietenei ei, la care era obligată să fie complice.

Adolescenta a fost reținută pentru 24 de ore și va fi prezentată magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru infracțiunea de omor.

Related Articles

Back to top button