Actualitate

Imagini șocante de pe camerele de supraveghere cu tânăra care și-a ucis prietena! Cum a fost filmată în parc?

În puterea nopții, cu un hanorac cu glugă pe cap și cărând cu ea  geamantanul în care avea ascuns trupul neînsuflețit al celei mai bune prietene pe care a ucis-o cu sânge rece. Așa a fost surprinsă tânăra de 18 ani din Vaslui în imaginile de pe camerele amplasate de Primărie în parcul din Mangalia și care au fost probă prețioasă pentru anchetatori,   dezvăluindu-le profilul autoarei. În timp ce imaginile înfiorătoare date publicității făceau înconjurul țarii, rudele tinerei ucise făceau declarații uluitoare la morga din Mangalia. Adolescenta va fi înmormântată mâine, în satul natal din Vaslui. Atenție sunt informații care vă pot afecta emoțional.

Imaginile de pe camerele de supraveghere din Mangalia cu tânăra de 18 ani în timp ce încerca să scape de trupul fără viață al celei mai bune prietene îndesat într-un geamantan sunt șocante și au uluit întreaga țară. La scurt timp după ce și-a înjunghiat prietena, adolescenta a chemat un taxi și a cerut să o ducă în apropierea parcului din Mangalia. Traseul mașinii de taximetrie a fost surprins de camerele de supraveghere din oraș. Aceleași camere, ne arată la ora 4.30, momentul în care taximetrul parchează în dreptul parcului. Șoferul de taxi, serviabil, o ajută pe față să descarce trolerul din portbagaj. Chiar a întrebat-o ce cară în geamantan de este atât de greu, iar aceasta      i-a răspuns că a cumpărat cărți și rechizite. Momentul în care tânăra târăște bagajul spre bancă nu este surprins pe filmări. Este filmată însă după ce abandonează trupul victimei, sub banca, și pleacă cu geanta spre hotel. Își da seama că trolerul a rămas deschis, îl aranjează și pleacă mai departe.

Deși purta un hanorac cu glugă pe cap, oamenii legii și-au dat seama imediat, după modul în care mergea, că este vorba de o femeie, astfel că imaginile au fost probă prețioasă pentru anchetatori, care i-au condus astfel către făptaș – cea mai bună prietenă din copilărie a tinerei de 18 ani și colegă de muncă. Veniseră împreună pe litoral, unde lucrau cameriste la un hotel din Saturn. De altfel, aici a și avut loc oribila crimă, spun anchetatorii. Dintr-o ceartă s-a ajuns la omor. În timp ce imaginile înfiorătoare de pe camerele de filmat făceau înconjurul țarii, rudele tinerei ucise făceau declarații uluitoare la morga din Mangalia. Fata ar fi fost ucisă din invidie de către cea mai bună prietenă a sa, spune una dintre mătușile victimei.

“Invidia rautatea si asta, fata invata bine, muncea si asta invidia asta a fost + Fata noastra isi vedea de treaba ei, era o fata libera, era o fata cuminte si nu s-a lăsat pana nu… asta e tot”, a declarat mătușa victimei.

Adolescenta ucisă va fi condusă pe ultimul drum mâine și înmormântată in satul Buda din Vaslui, în timp ce prietena din copilărie care i-a devenit și care și-a recunoscut faptele va fi expertizată psihiatric pentru a vedea dacă a avut discernământ în momentul comiterii crimei.

Related Articles

Back to top button