Administratie

Premieră națională în România: Primul spectacol multimedia care implică drone cu lumini, drone cu efecte pirotehnice și artificii

Pe 15 august vă așteptăm în număr cât mai mare să participați la un moment unic în România. Timp de 14 minute, în intervalul orar 22:30-23:00, ridicăm cu toții privirile spre cer, în zona Digului Verde, și ne bucurăm de un moment emoționant.

Întreaga scenografie este special concepută pentru Ziua Marinei, cu design unic și personalizat format din drone și efecte pirotehnice speciale, sincronizate cu muzica înălțătoare a Madrigalului.

Show-ul constă într-un joc de lumini și forme realizat cu ajutorul a peste 150 de drone folosind cea mai dezvoltată tehnologie pentru a transmite un mesaj și pentru a crea o atmosferă unică nemaivăzută până acum în lumea spectacolului.

Nici cei care vor participa la manifestările de pe timpul zilei nu vor fi privați de spectacolul de pe cer. În intervalul orar 10:30-11:00, constănțenii și turiștii prezenți în Portul Tomis se vor bucura de un impresionant spectacol de artificii de zi.

Pe 15 august Constanța sărbătorește! Nu ratați, așadar, un spectacol complet!

Related Articles

Back to top button