Administratie

Continuă programul Rabla local la Constanța, până pe 31 august

Până pe 31 august, vă puteți înscrie în Programul pentru casarea autovehiculelor mai vechi de 15 ani în schimbul a 3000 de lei.  

Instrucțiuni privind modalitatea de creare cont și înscriere, găsiți aici: https://www.afm.ro/casare_auto_uzate.php

În Constanța sunt circa 150.000 de autovehicule, iar peste o treime dintre acestea îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a primi stimulentul de casare. Încurajăm toți cetățenii municipiului Constanța ce dețin autovehicule care îndeplinesc condițiile de acordare a stimulentului de casare să profite de această ocazie pentru a beneficia de suma de 3000 de lei și de a scăpa de grija de a întreține și suporta costurile deținerii unui autovehicul învechit.

După încheierea perioadei de înscriere, Administrația Fondului pentru Mediu va transmite lista cu persoanele înscrise, pe care le vom invita la Centrul de Informare pentru Cetățeni din incinta City Park Mall pentru verificarea documentelor și încheierea contractului de finanțare.

După încheierea contractului de finanțare, autovehicului poate fi predat la colectorii autorizați, apoi radiat din circulație și din evidența fiscală, iar după prezentarea dovezilor de predare și radiere, stimulentul de casare va fi virat în contul bancar al beneficiarului.

Suntem datori cu toții să îmbunătățim condițiile de mediu în care trăim pentru a ne proteja sănătatea proprie și a celor dragi.

Pentru relații suplimentare și asistență în depunerea cererii, puteți suna la 0241485807.

Related Articles

Back to top button