Actualitate

Miramagica Park Mamaia, un univers de poveste pentru toate vârstele

Cel mai nou și spectaculos parc de distracții din România, Miramagica Park Mamaia, are porțile deschise și la malul mării.

Atât constănțenii, cât și turiștii se pot bucura aici de universul de poveste și de numeroase atracții spectaculoase, potrivite atât pentru cei mici, dar și pentru cei mari.

„Parcul nostru a avut de la început intenția să vină cu ceva nou pe litoralul românesc, în primul rând prin tematica foarte creativă, genul de wonderland pe care l-am menținut ca și proiectul din București, mixul de jocuri care are tot felul de atracții cu diferite senzații”, a declarat Lucia Prăjișteanu, administrator Miramagica Park.

Parcul de distracții Miramagica este situat în centrul stațiunii Mamaia, iar tematica Wonderland este inspirată din povestea „Alice în Țara Minunilor”. Universul magic este completat de numeroase atracții inedite, printre care un roller coaster, un carusel, o zonă de safari, Kiddie Swings, dar și Bumper Cars pentru pasionații de mașinile de curse, trambuline și tobogane gonflabile. Atracția parcului de distracții este, cu siguranță, roata panoramică ce are o înălțime de peste 30 de metri și oferă o priveliște superbă atât către Marea Neagră, cât și către Lacul Siutghiol. Trenulețul oferă o plimbare relaxantă, dar și o priveliște superbă către Lacul Siutghiol.

Parcul de distracții Miramagica Park este conceput pentru activități în familie. Toate atracțiile sunt potrivite atât pentru cei mici, cât și pentru mari.

„Cred că asta este cheia oricărui parc, să ai activități pentru familii. Noi prin asta ne-am diferențiat întotdeauna, am targetat familiile cu copii. În momentul în care vin într-un parc, în special în parcul nostru, să aibă activitățile comune”, a declarat Lucia Prăjișteanu, administrator Miramagica Park.

Pe lângă toate aceste atracții, reprezentanții Miramagica Park pun la dispoziție și câteva locuri special amenajate unde puteți realiza fotografii cu adevărat inedite.

Parcul este deschis zilnic, între orele 17 și 23, iar în fiecare weekend sunt organizate evenimente cu artișit, muzică bună și petreceri tematice. Miramagica Park Mamaia, vis-a-vis de Hotel Rex, pe malul lacului Siutghiol.

Related Articles

Back to top button