Actualitate

În weekend, restricții de circulație

Constănțeni și turiști deopotrivă sunt așteptați între 25 și 27 august la cel mai așteptat eveniment din acestui sfârșit de săptămână – ediția aniversară a Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia 2023.

Corina Chiriac, Aurelian Temișan, Anca Țurcașiu, Loredana, Gabriel Cotabiță, Horia Moculescu, Carmen Trandafir și multe alte nume sonore ale muzicii ușoare românești vor face din nou senzație pe scena special amenajată în Piațeta Perla din stațiunea Mamaia.

Pentru organizarea acestui eveniment în condiții de siguranță atât pentru participanți, cât și pentru conducătorii auto se impun câteva restricții de circulație. Astfel, în perioada 25.08.2023, ora 06:00 – 28.08.2023, ora 00:00 se restricționează accesul auto de la Hotel Del Mar până la aleea de Acces Faleză 1.

De asemenea, se interzice circulația, oprirea și staționarea auto în perimetrul restricționat pentru mașinile care nu aparțin organizatorului cu excepția autovehiculelor persoanelor cazate la Hotel Mihaela, Hotel Select și Hotel Del Mar.

Related Articles

Back to top button